I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Monday, July 06, 2009

Lost and found

Tavaliselt on mu blogis nii suur suur vaikus, siis kui raha marsasõiduks on otsas ning hääletamispöial on krampis. Sel juhul istun ma kodus, hommikust õhtuni olen ainult pidžaamas, hambaharja ma ei tunnista ning külla tulevad Kitty, Red, Eric ning Fez (my favourite). Nüüd on ideaalne aeg seda kõike endale ette kujutada. Messy-messy-messy. Asja saladuslik külg on see, et ma olen vahepeal nii palju teinud ja kodus üldse mitte olnud. Fez juba helistas mulle ja küsis "Wherez arez you, Whaaaaaaaz aaaaaap?"
  • 1.juulil hakkas Eestis jääaeg. Ei jätnud külmaks, võttis hoopis kõtu naerust krampi.
  • 2.juulil sõitsin lennujaama. No biggie, ma ei lennanud kuskile. Ma küll üritasin 0-tsooni sisse murda, aga seal olid mingid turvatöllid ees. Tricky. Nii me jäimegi oma veits-kortsus-ent-siiski-armsa-goodbye-sildiga siia ja prl.Kilpkonnapäästja (Ämblikmehe õde) läks 1 kuuks Sri Lankale turtle save'i tegema. ps.ma olin nii rebel ning ignoreerisin "No picture" silti. Klõps!, ja minu valduses on foto lennujaama turvaväravatest. Terroristid helistage (kui päkapikud mind näeksid, siis jõuludeks on mul oodata ainult kakist sussi aknal)!
  • 3.juulil oli kindlasti paljude Kallede ja Mallede sünnipäev, aga nad kõik eksivad, sest sellel päeval on ainult üks süntar ja seekord randus The One and The Only randa nimega Võin-valida-võin-viina-osta. Pidu. Pidu. Pidu. Miux da Piuxile kingiti ilusti riietatud Maximus vodka. Kind a ironic, et väiksena on barbie paljaks võtmine ning uute hilpude peale panemine jeeee. Nüüd on uued tuuled, uued lelud.
  • 4.juuli. Kõige pealt töö, siis lõbu. Enne orjasin tööd teha ja siis LAULUPEOLE, LAULUPEOLE. Mmmmmm, nii mõnna, kui sada tuhat inimest hõõruvad su vastu. Mõnna, mõnna, mõnna. Kahju, et Reet Linna haigeks jäi, sest ma nii ootasin seda: "Mina laulan, sina laulad, meiega sa laulad. Laule on ju palju. Laulge kaasa!"
  • 5.juuli. No words needed. Päev pildis:now I'm exposed

2 comments:

Anonymous said...

HAHAHAHA!!!!

Anna teada, millal sa jälle linnas oled, kuna ma olen ka siin ja võiks midagi teha, kuna pole nagu VÄGA ammuu näinud!
Ja on kindlasti palju nalju mida pole edasi saanud rääkida, kas või ala et ma alles üleeile avastasin tuttava näo reklaamtahvli pealt ja olin nagu mida imestunud!

nii et anna teada endast ning äkki oleme samal ajal samas kohas...

v.

Wilma Circus said...

ära kujuta ette. (yees yees mina sind ka)