I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Monday, July 20, 2009

Latvia-Lithuania

Neljapäeval, 16.juuli mõtlesime, et why not!, let's get crazy, sõidaks õige Pärnusse.


Pärnus käidud, jõudsime põhja poole tagasi. Kräkker oli küll liivane, aga mõtlesime, et kui juba Pärnus käidud, siis miks mitte juba Lätti minna. Aga kuhu? No, Riia loomaaed oleks ju päris jeeeeeeeeeee. Läksimegi ja leidsime kolme sorti loomi:
  1. magavad
  2. kakivad/mõmmivad
  3. paarituvad/loodust jätkavad

Riia hakkas juba igavaks muutuma ja siis tuli meil tsing-tsing mõte! Läheks õige edasi. Aga kuhu? Läheks õige mingisugusesse lossi. No why not!

Nii läks Läti ja tuli Leedu. Mis seal siis ära nii väga ära ei ole. Leedu ja Läti vahe on selles, et keel on veits teine, rahaühik on teine ja Lätis on teed sheiki sheiki. Eriti spuuki on see, et leedukad just looooove Jeesus.


Edasi läksid asjad ikka väga kuumaks. Ilm oli hottttttttt. Kogu selle sõidu peale läks kõht kole tühjaks ja kui olla juba välismaal, siis võib ju veits kala ka püüda.

Emme, emme, vaata! Ma olen Egiptuses...

...või siis mitte.

Meel oli iga sekundo ülev ehk nagu kohalikud ütlevad partys oli upis!



Siis magasin ma natuke ja ärkasin jälle Lätis. Käisime rannas. Peiks hakkas mul kohe oma lil brod uputama ja minul jätkus silmi ainult Baltikumi kõige karvasemale mehele.


Nii jõudiski kätte pühapäev ja raadio laksis välja juba eestikeelse sobla jobla. Oligi juba Vellkamm tu Estonja. Siin tervitas meid esimeses bensukas Õhtulehe reklaam :"Taevast sadas poolpaljaid naisi". It's great to be back.

No comments: