I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Thursday, March 05, 2009

Can't only survive on ice-cream


Deja vu all over again: mina ja VHK lahtisteustepäev. Don't make any sense?! Noo, tuletasin lihtsalt vanu aegu meelde, seda the ultimate põhikoolilõputsirkust. Oh, ma olen ikka nii vana! Valmistun ostma oma esimest Q10 kreemi ning ega enam pole kaugel ka see aeg, kus olen sunnitud oma kortsus nahka kukla taha patsi panema. Esimene hall juus! Esimene väljakukkunud hammas! Appi.
Ou, peaks ehk enne, kui ma muretsema hakkan, saama täisealiseks. Yes, that might make more sence. Seniks olen rebel ja joon teed ning söön küpsiseid sir Iantšik Gustav Ahlbergi juures.

No comments: