I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Thursday, June 18, 2009

Homecoming queen


Jep, olen tagasi kodus, kott täis laialivalgunud viinamarjamahla, aga meel on ikka hea. Toppisin juba oma märsi sisu pesumassinasse, las aga vurab. Ise aga ei teagi kohe mida endaga peale hakata. Tavaliselt ma näksiks midagi, aga kõht on nagu täis, sest vanaema toitis ja ooo, kuidas toitis. Kui vanaema alustaks biznest ning avaks resto, siis hüüdlause oleks "Tihti ja palju!". Tegelikult läks seekord Haapsalus palju paremini kui eelmine kord, sest sel õnnetul eelmisel korral kakis mu hea sõber Peedu (nimi muudetud) sealse vetsupoti umbe. Booyakasha, didn't see that one coming!

ps. naudin elu, sest mul on tulnud peale tüüpiline suve sündroom: never-ending-weekend ehk pärast laupäeva tuleb pühapäev ning pärast pühapäeva tuleb jälle laupäev and so on and on. Kui küsida, mis päev täna on, siis vastan, et VABA päev (v.a. mõned work-your-ass-off-days)


love love

No comments: