I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Tuesday, June 02, 2009

There's always a first time.


Kääääed üles, kes tegid täna esimest korda riigieksamit! Tehtud? Nii nüüd wuup-wuup, kes täna esimest korda elus valimas käisid, käed üles! Jup, jup mul on mõlemad käed uhkelt üleval, aga ma kaua nii ei jaksa. Ok, ma lasin juba alla. Üldse on jube raske endale patsi teha, kui mu käed on siuksed süldid. Üldse on raske midagi teha, kui ma siuke nõrk möku olen.

Kui sina oled ka nõrk...
Kui sina oled ka möku...
Kui sina oled piisavalt elutu, et see kõik siin läbi lugeda, siis...
VOTE FOR PEDRO! või lihtsalt mine valima.

No comments: