I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Thursday, April 30, 2009

In the spring the sun is hot. Is it shining? No, it's not!


Ilusad päevad on nüüd siis läbi ja jälle on nii külm, et nina tahab otsast kukkuda. Jõudsin juba isegi oma villased sokid ja talvepuhvaika kappi panna, egas midagi, koogi aga jälle välja. Ja alles eile veel võtsin ma veitz päikest nagu näha.
Väiksed uued tuuled ka. Kas ma tahaks olla 10 korda kuulsam? Võrreldes tänasega on see võimatu, sest ma olen niigi kuulus! Üks naine ütle, et mine trepist üles ja tule alla, me samal ajal filmime. Ja mina, ja mina tegingi niiiii ja plaksti kümme korda kuulsam. Ausalt öeldes ei olnud ma siiski ainus - massistseen, massistseen. AGA mina oma kuulsust ei jaga, EI jaga. Autogramme aga küll.

ma nüüd slaidin oma kõhul edasi.

2 comments:

Anonymous said...

haha, urban dictionary'st:

Kristel:
man magnet. hot. flirt. flirtatious behavior should not be confused with being a hoe. loves being loved.

girl 1- dang do you see that girl with all those boys?

girl 2- ya shes such a kristel.

haha!

v.

Wilma Circus said...

Very nice research. You're getting "A" for that.