I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Friday, February 13, 2009

Circus is taking the evening off

Fuck the friday 13th. Mu sokid ütlevad mulle, et täna on saturday. TSS! Mu sokid ei valeta kunagi! Võitlesin oma kurja kaksikõe Larissaga, kas minna välja ruukitama või mitte. Minu väsinud, youtube'i armastav mina otsustas koju jääda. Säästan varusid homseks, siis lasen Larissal maailma näha. Tavaliselt jätab ta mulle hommikuks peavalu, aga ma ei pea pikka viha. Üksinda kodus olla on nii hea, kannad rõvedaid riideid, vaatad rõvedat Opraht, kuulad kõvasti rõvedat muusikat. Ei tea, naabri pole veel politseid kutsunud. Umbes tunni eest hakkas suitsuandur üürgama, ei tea, naabrid pole veel tuletõrjet kutsunud.

Täna oli koolis sõbrapäeva paanika. Täna oli koolis ka käskkirja paanika, sain ühe, aga kiitust avaldati hoopis. Paras BURN!

sleep tight and don't let bedbugs bite

No comments: