I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Wednesday, February 11, 2009

One two three FOUR

Mis ma täna tegin? Ärkasin. Pesin hambaid. Kammisin juukseid. Gooood, ma ei saa niiviisi jätkata, sest ma tean, et nobody cares. Hey, even I don't care. Mind huvitab näiteks , nagu igat näljast eestlast, higi, veri ja pisarad. Niisiis midagi hoopis teissugust tänasest päevast aktsiooniarmastajatele ,nimelt kukkusin ma täna jääl. OHOOO! Lops oli nõnda kõva, et pimesool on nüüd seal, kus enne olid mandlid ja vastupidi. Aga ma võitlesin vapralt, päästsin oma kehaga raske, ent väärtusliku märsi, mis elegantselt mu selga kukkus. Ma pole eriline põdeja tüüp, köhisin verd ja jätkasin käiku. Ehk siis nüüd ma lõpuks saan seda blogi kasutada, kui oma vingumishimu rahuldajat. Hear me now. Teed on nii libedad ja kurjam ,kui perses on ühiskond.

Kes teeb palju, jõuab ka palju. Kultuuritölli isu on nõnda suur, et rahuldada teda on raske. Käisin Theatrumis, nägin noort verd laval. Nägin täna sõpra. Kas tervitada saab? Ma olen boss ja ütlen, et saab saab. Tsau vanaema (ma lubasin sulle jaanuaris helistada ja ma luban, et ehk ma kunagi helistan ka) ning tsau Mia (sina, kes sa laval nii kuum välja näed).

uuu uuu, varsti on päev uus

No comments: