I'm Wilma. Girl. No dragon tattoo. I love theatre, fashion, music that makes me orgasm and taking pictures. I have split myself between three places (London-Stockholm-Tallinn), but my current hub is Tallinn. Wherever my circus goes, there's always a party. If the party does end, I watch cat videos and blog about it all. Check out my yearly summaries below to get to know me a bit better. Header: Mandel Photography

If you have any questions: hemafruu@gmail.com.

Wednesday, February 25, 2009

Destination unknown


Homme tuleb mu parental advisor, keda ma tunnen juba sünnist saati, Brasiiliast lõpuks tagasi. Homme tuleb, mitte ei sünni, mu uus õde. Ta tuleb Rootsist, can't wait. Täna kutsus mu poeg, kes väga polegi mu poeg, mind nädalaks enda juurde elama, sest tema ema, päris ema, sõidab Egiptusesse. Täna, ei homme, õigemini ikka täna (sest teatavasti hakkab minu uus päev hommikul kell kuus) tuleb Rootsist tagasi mu teine mitte õde, kes on piisavalt hea klassikaaslane, et teda siiski sistaks kutsuda. Täna saatis üks võõras tüüp Inglismaalt, kes on juba parajalt mitte võõras, et teda tuttavaks kutsuda, mulle meili, et ta tuleb suvel Eestisse. Difficult to follow? indeed.


Life is such a circus nowadays

No comments: